tiistai 8. heinäkuuta 2014

Omena poikineen


Sain toissailtana aivan loistavan idean koskien häiden koristelua! Tuolloinhan on jo melkein syksy,  niin miksen hyödyntäisi luonnonantimia. Terassipöydille ihania pihlajanoksia punaisine marjoineen ja sisälle omenoita. Omena jo sinänsä on kaunis ja se antaa hyvää tuoksua, mutta sitä voi myös hyödyntää moneen. 

Niistä voi tehdä esimerkiksi kynttilöitä kaivertamalla omenaan paikan tuikulle. Nämä olisivat tunnelmallisia, mutta en voi tehdä näin meidän häissä, sillä juhlatilassa ei valitettavasti saa polttaa kynttilöitä. 




Mutta omenoita hyödynnän varmasti ainakin erinäköisten viestien ja lappujen pidikkeinä. Buffetpöydässä kun on oltava kyltit, jos jokin sisältää jotain allergisoivaa, kuten pähkinää, niin omenaan voi törkätä tikun minkä päässä on lappu "sisältää pähkinää". Aivan loistavaa!

Tämän lisäksi omenoita tulee jossakin isossa, vanhahtavassa astiassa lahja- sekä vieraskirjapöydän koristeeksi ja pakko kai siitä on jotain syötävääkin tehdä. Ihastuin ajatukseen tuollaista karamellikastiikkeessa dipatuista omenapalloista ^^ Kuinka söpöjä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti